De Studio in Zandhuizen

Casco Songs Studio is gevestigd in het landelijke Zandhuizen, een dorpje in het Friese Weststellingwerf, tussen Oosterwolde en Wolvega. Het is een kleine sfeervolle studio die speciaal is bedoeld voor singer-songwriters en muziekprojecten.

De Casco Songs Studio is door Serge Epskamp ontworpen en gebouwd met als basis een Finse Kota. De totale oppervlakte van de studio bedraagt 17 m². De akoestiek kan worden aangepast van een groot klinkende ruimte met korte nagalmtijd tot een gedempte ruimte. Er kan zowel digitaal als analoog opgenomen worden en er zijn van allerlei instrumenten aanwezig die je kunt gebruiken voor je project.

Casco Songs is gespecialiseerd in singer-songwriters. De studio is ook heel geschikt voor voiceovers, overdubs van zang, gitaar of andere instrumenten. Serge Epskamp is gediplomeerd studiotechnicus, producer, songwriter, zanger en muzikant en kan je op allerlei manieren ondersteunen tijdens je (muziek)project. Projecten die meer ruimte nodig hebben worden op locatie opgenomen met 16 sporen. Het is ook mogelijk om Serge als producer/studiotechnicus in te schakelen en je project in een andere studio op te nemen.

Advertenties